Előzetesben a 23 éves dabasi férfi, aki halálra gázolt egy kerékpárost, és meg sem állt

bűnügy
2016 szeptember 29., 19:08
comments 42

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása és közúti baleset gondatlan okozása megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Gábor 23 éves dabasi lakos ellen.

A férfi hétfőn 21:27-kor ment kocsival Dabas lakott területén belül, amikor a Vasút utca 20. szám előtti útszakaszhoz érve elgázolt egy ott bicikliző férfit.

A kerékpáros a helyszínen meghalt, B. Gábor pedig megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök egy dabasi utcán találták meg a kocsit, és a gyanúsítottat a baleset okozása után egy órával, a dabasi otthonában fogták el. Előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. Ma elrendelték az előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.