Kónya Péter bejelentést tett: élelmiszercsomagokat osztogatnak "nem" szavazatért cserébe

POLITIKA
2016 szeptember 29., 13:29
comments 373

Patyi Andráshoz, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnökéhez fordult Kónya Péter független országgyűlési képviselő, mert a Komárom-Esztergom megyei Ászár községben élelmiszercsomagokat osztogatnak a vasárnapi népszavazáson részvételért és nemmel szavazásért, közölte az MTI.

link Forrás

Kónya Péter közleménye szerint ászári választópolgárok tájékoztatták arról, hogy lakhelyükön háromezer forint értékű élelmiszercsomagokat osztogatnak azzal, hogy a vasárnapi népszavazáson menjenek el szavazni és szavazzanak nemmel, valamint, hogy ha elmentek szavazni, és igazolni tudják, hogy nemmel szavaztak, a utólag még krumplicsomagot is fognak kapni.

A képviselő bejelentést tett az ügyről az NVB elnökénél és kérte az ügy kivizsgálását. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.