Volner szerint Simicskának igaza volt: „Ezek tényleg gecik"

POLITIKA
2016 szeptember 30., 10:33
comments 104

A Jobbik frakcióvezetője rendesen meglepte a Hír TV riporterét csütörtök este, amikor élő adásban az ellene belengetett NAV-vizsgálatról beszélve, annyira beleélte magát a kormánykritikába, hogy a csatorna tulajdonosától is idézett egyet:

„Simicska Lajosnak nagyon is igaza volt, ezek tényleg gecik!”

link Forrás

A riporter először se köpni, se nyelni nem tudott, majd lecseszte Volnert a gecizésért, mert a beszélgetés még este 10 előtt ment, és nem tudták kirakni a 18-as karikát : „Szólhatott volna előre, hogy ezt fogja mondani”.

A műsorban egyébként arról volt szó, hogy Volnert állítása szerint megfenyegették. A Jobbik frakcióvezetője a Facebook-oldalán írt arról, hogy az egyik este „egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozó”, találkozót kért tőle azzal, hogy titkos információt akar vele megosztani. Itt a vállalkozó állítólag felajánlotta neki, hogy ha most kiszáll a politikából, akkor azt a Fidesz bőkezűen meg fogja hálálni neki. Ellenkező esetben a NAV eljárást indít ellene a céges ügyei miatt, és hamar a kihallgatószobában találhatja magát.

A politikust gyakran támadja a kormányoldal az üzleti ügyei és a kamu diplomája miatt, egyszer Orbán Viktor is adócsalónak nevezte a parlamentben:

link Forrás

Volner egyébként nem készített felvételt a beszélgetésről, és semmilyen más bizonyítéka sincs rá. A bejegyzésben csak annyit kötött ki, hogy nem Simicska Lajos volt a nagyvállalkozó. A Hír TV-ben azt mondta, ha a NAV feljelentése miatt eljárást indít ellene a Nemzeti Nyomozóiroda, akkor az szerinten nem jelent mást, mint hogy az igazságszolgáltatást az Orbán-kormány kézileg vezérli.

És ez a kézileg vezérelt igazságszolgáltatás ha akar elejt egy ügyet, ha akar megcsinálja az ügyet, és bárkire bármit ráhúz” - mondta Volner, majd annyira felhúzta magát a saját összegézésn, hogy Simicska Lajoshoz kellett nyúlnia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.