18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Hét évig őrizték hűtőben egy valószínűleg magyar férfi szétdarabolt holttestét Bangkokban

bűnügy
2016 október 01., 08:19
comments 98

Horrorisztikus történetről számol be a bangkoki sajtó alapján Thaiföld talán legnagyobb magyar szakértője, Bangkok Charlie.

Bankokban múlt héten a Sukhumvit Soi 56-ban egy thai rendőrök razziáztak egy külföldiek által bérelt házban, akik a gyanú szerint útlevélhamisításban utaztak.

Az egyik gyanúsított a széfhez ment kivenni az útleveleket, ám onnan egy pisztolyt vett elő, amivel rálőtt az egyik civilruhás rendőrre. Mindkettőjük szerencséjére a rendőr nem szenvedett súlyos sérülést.

A razzia során három külföldit tartóztattak le, akiknek nehéz volt megállapítani a személyazonosságukat, mert többféle névre és nemzetiségre kiállított okmánnyal rendelkeztek. Mára kiderült, hogy mindhárman amerikaiak.

A házkutatás alatt találtak egy hűtőt, amiben egy feldarabolt holttest volt, fóliába csomagolva. Egy kelet-európai férfi lehetett, valószínűleg magyar. A 40-50 év körüli, 179,5 cm magas férfit 7-8 évvel ezelőtt ölhették meg, azóta őrizték a hűtőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.