Kábé ötven embert sikerült összeterelni az m1-híradóban többször is beharangozott családi kvótaellenes demonstrációra

2016 október 1., szombat 10:05
137

[HELYREIGAZÍTÁS: Az MTI szerint százan (100) voltak a rendezvényen. Úgy fotózták a biztonság kedvéért, hogy sokkal többnek tűnjön:]

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt

Séta a családok szabadságáért címmel rendeztek ma a Váci utcába csendes demonstrációt a vasárnapi kvótanépszavazás miatt.

A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) tagjai ellenzik a kötelező betelepítési kvótát, azt, hogy mások akarják megmondani, hogy kikkel éljünk együtt. A legális úton hozzánk érkező menekülteknek segítséget kell nyújtani, de gátat kell szabnunk a Magyarország sorsát, fennmaradását fenyegető tömeges gazdasági bevándorlásnak!

– írták az eseményről.

Az eseményt napok óta félperces hírblokkokban promózta az m1, úgy tűnik, kevés sikerrel. Helyszíni tudósítónk, Horváth Bence három perccel a kezdés előtt tizenkét résztvevőt számolt össze.

A rendezvény után befutó résztvevőkkel és a sajtóval együtt összesen ötven ember lehetett az utcán. A Facebookon egyébként 41-en nyomtak a goingra, ez ahhoz képest nem is rossz arány.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt