Útra kelt a Betyársereg, hogy üvöltözzenek egy kicsit a békés tüntetőkkel

politika
2016 október 01., 10:40
comments 193

A hazafiak szombaton ismét visszatérnek az utcára!

– kezdődik az érzelmekkel teli, szenvedélyes, az MTV-székház rombolására nosztalgikusan visszaemlékező felhívás a Betyársereg honlapján.

Szombat délutánra ellendemonstrációt szerveznek, már ha élhetek a kifejezéssel, a DK tüntetésére, ahol azt tervezik megmondani a Parlament körül élőláncot alkotó embereknek, hogy

NEM FOGJUK HAGYNI!

photo_camera Tuti nem verekedni akarnak

„Nos, a liberális patkányaink szombaton elhatározták, hogy élőlánccal veszik körbe a parlamentet, hogy tiltakozzanak a magyar kormány kirekesztő és rasszista népszavazási kezdeményezése ellen. Az Együtt, a Párbeszéd Magyarországért, az MSZP, a Modern Magyarország nevű magyarellenes szerveződések Gyurcsány vezetésével fognak protestálni a határainkon betolakodók mellett, azok mellett, akik elhozták a félelmet, a rettegést, a terrort a mi Európába.

Kiegészíti őket néhány szodomita szervezet, a Kétfarkú Kutyapárt szakadt narkós aktivistái, lepukkant lumpen bolsevikok és tróger antifasiszták.

A magyar fiatalok, legyenek azok radikális hazafiak vagy futball klubok szurkolói netán nemzeti szervezetek tagjai, ott lesznek, hogy a liberálisok pofájába kiáltsák: NEM FOGJUK HAGYNI, HOGY MEGSZÁLLJÁK AZ ORSZÁGUNKAT!

Szombaton, a Kossuth téren,16 órakor indul a magyar hazafiak demonstrációja, melyre remélhetőleg nagy számban érkeznek nemzettestvérek az ország minden szegletéből és a gúnyhatáron túlról is. A nemzeti rock műfaj közkedvelt zenekara, a Romantikus Erőszak gondoskodik a megfelelő hangulatról, a többiről pedig a hazafiak gondoskodnak majd.

Nem valószínű, hogy a botrány nélkül zárul a szombati rendezvény, hiszen a liberálisoknak már sikerült rendkívül aljas módon feltüzelniük az ott megjelenő magyar hazafiakat. A részükről tapasztalható provokáció pedig olaj lesz a tűzre szombat délután”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.