Aradszky László és Wittner Mária elkeveredtek a Fidesz eredményváróján

2016 október 2., vasárnap 16:53
215

Már javában zajlik a Fidesz eredményvárója a Bálnában, ahol gyülekezik a fideszes elit és annak tartozékai, és Plankó Gergő és Botos Tamás is már a helyszínen vannak. Egyelőre nincsenek nagy történések, a sajtót ráadásul szokás szerint hermetikusan elkerítették a VIP-vendégektől.

A legnagyobb riadalmat eddig az okozta, hogy Aradszky László színművész és Wittner Mária '56-os túlélő, egykori fideszes országgyűlési képviselő eltévedtek az épületben, és nem találták az utat a kiemelt vendégek részére elkerített helyiségbe.

  Kun Miklós. Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség

  Balázs Péter. Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség Időközben megérkezett a rendezvényre a mindig elegáns Balázs Péter színművész, és Kun Miklós történész is.

Hamarosan, 19 órától Gulyás Gergely alelnök tart sajtótájékoztatót, Orbán Viktor várhatóan 21 óra magasságában beszél majd a nyilvánosság előtt. (Címlapi és címlap feletti fotó: Botos Tamás)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt