Aradszky László és Wittner Mária elkeveredtek a Fidesz eredményváróján

POLITIKA
2016 október 02., 16:53
comments 213

Már javában zajlik a Fidesz eredményvárója a Bálnában, ahol gyülekezik a fideszes elit és annak tartozékai, és Plankó Gergő és Botos Tamás is már a helyszínen vannak. Egyelőre nincsenek nagy történések, a sajtót ráadásul szokás szerint hermetikusan elkerítették a VIP-vendégektől.

A legnagyobb riadalmat eddig az okozta, hogy Aradszky László színművész és Wittner Mária '56-os túlélő, egykori fideszes országgyűlési képviselő eltévedtek az épületben, és nem találták az utat a kiemelt vendégek részére elkerített helyiségbe.

photo_camera   Kun Miklós. Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség
photo_camera   Balázs Péter. Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség
Időközben megérkezett a rendezvényre a mindig elegáns Balázs Péter színművész, és Kun Miklós történész is.

Hamarosan, 19 órától Gulyás Gergely alelnök tart sajtótájékoztatót, Orbán Viktor várhatóan 21 óra magasságában beszél majd a nyilvánosság előtt. (Címlapi és címlap feletti fotó: Botos Tamás)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.