Bár elvileg tilos, sorra születnek a fényképek az érvénytelen szavazatokról

POLITIKA
2016 október 02., 10:57
comments 466

A Nemzeti Választási Bizottság iránymutatása szerint ugyan nem szabad lefotózni a szavazólapot és hallottunk is olyan esetről, ahol rászóltak egy fotózni készülő szavazóra, azért elég sokan készítenek fényképet. Ezek szép számmal érkeztek el hozzánk is, ezekből mutatunk be most egy sort.


Ennél amúgy jóval több érvénytelen szavazat látható a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldalára felküldve. Mi pedig továbbra is arra biztatjuk olvasóinkat, hogyha már elmennek szavazni, akkor ha bármi érdekeset, szokatlant, gyanúsat vagy furcsát és vicceset látnak, feltétlen írják meg/küldjék el a megirom@444.hu emailcímre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.