Ismét üknagyapa lett a világ legidősebb gorillája, Colo

ÁLLAT
2016 október 02., 04:19
comments 30

Az ohiói Columbus állatkertben élő Colo két rekordot is magának tudhat: ő volt a világ első gorillája, aki fogságban született és ő a jelenleg ismert legidősebb gorilla a földön.

Colo 1956 decemberében született, azóta ugyanabban az állatkertben él. Itt egy negyedórás videó, amit még az 57. születésnapja alkalmából forgattak:

link Forrás

Most pedig megszületett Colo ükunokája, JJ, akinek apja Macombo, Colo unokája, azaz tovább bővült az ohiói gorilladinasztia. JJ nemét még nem tudták megállapítani, mert egyelőre anyja, Tabibu állandóan őrzi.

JJ amúgy már a negyedik ükunokája Colónak, Bambino 2003-ban született), Baina (2005-ben és Hadari 2009-ben. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.