Kisvárda aranylábú fiai is megtették állampolgári kötelességüket

foci
2016 október 02., 13:54
comments 52

A messzi Zalaegerszegen sem felejtették el Kisvárda aranylábú fiai, hogy ezen a hétvégén nem csak a pályán, de az urnáknál is helyt kell állniuk.

Seszták Miklós miniszter kedvence csapata a másodosztályban vív fontos ütközetet a szebb napokat látott kék-fehérek ellen. A csapat honlapja szerint játékosok

"zsúfolásig megtöltötték a Zalaegerszegi 18-as számú választókör szavazóhelységét, ahol leadták szavazatukat."

Jót tett a csapategységnek a közös X-elés: a félidőben 3-0-ra vezetnek a második kisvárdaiak az ötödik egerszegiek ellen.

A csapat Seszták Miklós miniszter szeme fénye: a fejlesztési miniszternek hála már a harmadosztályban bekerültek a stadionfejlesztési program kiválasztottjai közé. 1,5 milliárdot kapott a város 2500 fő befogadására alkalmas aréna építéséhez, további közel 500 milliót akadémia fejlesztésére, TAO-támogatásokból peidg több mint 1 milliárddal gazdagodott a szabolcsi város csapata. (kisvardafc.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.