Elképesztő: 99 százalék szavazott igennel a titkos fodorgáborista fészekben

Olvasónk, Silmo a választási eredmények böngészgetése közben lapozott rá a 132. pécsi szavazókörre, ami a Csontváry és Uitz Béla utcák körzetét jelenti.

Az Apáczai művelődési ház szavazóhelyiségének urnái olyat tapasztalhattak, amit kevés magyar urna: 206 igen szavazattal szemben csak 2 nemet. Mi lehet a háttérben? Ügyes adatbányászunk szerint a következő:

jó eséllyel felcserélték az 'igen' és 'nem' szavazatokat az NVI adatrögzítői. A másik feltevésem az, hogy Fodor 'Mi, Liberálisok' Gábor minden kampányenergiáját az Apáczai Cs. J. krt. 1. szám alatt található 3. szavazóhelyiségre koncentrálta, hogy ezzel az eredménnyel mutassa meg, még mindig lobog benne a liberális láng.

Bármi legyen a megoldás, csak jó lehet. Ha az említett pécsi körzetben laksz, kérlek, hogy írd meg nekem "IGEN" subjecttel, hogy tapasztaltál-e valaha látványos fodorkodást vagy más gyanús jelet a környékeden!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.