18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Félmillió forint jár annak, aki megmondja, ki festett hatalmas péniszeket a szilsárkányi hivatalra

bűnügy
2016 október 03., 15:16
comments 41

Arany János rég meghalt, de szelleme örökké tovább él a falubéli titokzatos rejtélyek, kinyomozhatatlan csodák, szívszaggató legendák formájában. Egyértelműen bizonyítják ezt például a hatalmas péniszek, amiket valaki a szilsárkányi hivatal falára és ablakaira rajzolt pénteken.

photo_camera Fotó: Kisalföld

Szilsárkányban egyébként napok óta megy a vandálkodás, először a községi traktort tette tönkre egy ismeretlen tettes, a rajzolás már csak hab volt a tortán. A polgármester, Szalai Miklós szerint egy bosszúról van szó, egy korábbi önkormányzati döntés hozhatta ki valakiből a vadállatot.

„A közelmúltban fordult elő, hogy fenyegető telefonhívást kaptam. Azt követelte a hívó, hogy változtassam meg az álláspontomat. Ezt persze nem tehetem meg, a fenyegetést visszautasítottam. Két nappal később megtörtént a rongálás”

– mesélte a Kisalföldnek.

Vajon ki áll a titokzatos falfestmények mögött? Ha te tudod, értesítsd a Csornai Rendőrkapitányságot vagy a szilsárkányi önkormányzatot, esetleg írj belőle balladát. Az önkormányzat 500 ezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.