Gyorsan levetették Kis Grófo Facebook-posztját, amiben igazi bulibárónak nevezte a helikopterrel lagziba repülő Rogán Antalt

2016 október 3., hétfő 7:37
258

A hétvégén ismét szép sikert aratott Kis Grófo, ezúttal Szabó Zsófi főállású híresség nyírségi lagziján, ahol maga Rogán "Beauty Face Filter" Cecília és férje, Rogán Antal propagandaminiszter is a zenéjére mulatott. A Rogán család, mint utóbb több lap is meígrta, helikopterrel utazott a helyszínre, majd onnan vissza Budapestre, miközben javában folyt a kvótanépszavazás.

A hangulat olyan jó volt az esküvőn, hogy az ismert előadóművész hétfőn reggel lelkesedésében megosztotta a Facebookján a Bors témába vágó cikkét, olyan szöveggel, ami végig arról szólt, hogy mennyire örül, hogy a Rogán családdal mulathatott.

Rogán Antal kimondottan jó ember! :) Igazi BULIBÁRÓ

fejeződött be a bulihimnusz, amit az Index szúrt ki az énekes falán.

Csakhogy mire elolvastam az Index cikkét, majd rákattintottam Kis Grófo oldalára, hogy erdetiben olvassam el a posztot, a bejegyzést már le is szedték.

Szerencsére készült screenshot.

(A képet az Index jóváhagyásával közöljük.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt