Helikopterrel ment Rogán Antal Szabó Zsófi esküvőjére

A Bors úgy tudja, hogy Rogán Antal és a családja a budaörsi reptérről helikopterrel ment szombaton a nyírtassi rendezvényközpontba, ahol a bulvárlaplakó Szabó Zsófi, Rogán Cecília Instagram-barátnője házasodott. Szegény propagandaminiszter, a gép ugyanis nem tudott közvetlenül a központ udvarán leszállni, ezért Kisvárdáról állítólag a földön kellett autózniuk. Ezt elképzelni is kellemetlen.

Hiába a helikopter, a Rogán család mind a polgári, mind a templomi szertartásról lemaradt, sőt Jollyról is, de a lap szerint Kis Grófó már megvolt nekik.

A Borsnak Rogán sajtósa azt állította, hogy kocsival mentek az esküvőre. Jakab Tamás, a Fly-coop Kft. tulajdonosa viszont elismerte, hogy az ő gépével repültek. A férfi Rogánné cége, a Nakama Partners ügyfele és barterben adták oda a helikoptert, mert jóban vannak Rogán Cecíliával - nyilatkozta a vállalkozó.

Update:

Rogán a Népszabadságnak egyszerűen letagadta, hogy helikopterezett volna, mert nem tudta, hogy a lapnak paparazzifelvételek vannak a birtokában arról, ahogyan vasárnap délelőtt leszállnak a budaörsi reptéren és átülnek egy német rendszámú Mercedesbe. Ráfaragott, mert a hazugság egyből lebukott. A Rogán család egyik tagjának sincsen Mercedese, mármint a vagyonbevallásuk szerint.