Orbán Viktor elért érveléstechnikája csúcsára

politika
2016 október 03., 11:24
comments 212

Hadházy Ákos, az LMP egykor fideszes képviselője meghatottságáról beszélt, hogy végre beszélhet a miniszterelnökkel, mert amikor még Orbán "cégében" dolgozott, akkor a szekszárdi polgármester azt mondta neki, hogy a "főnökkel" nem lehet beszélni.

Kíváncsi amúgy arra volt, hogy Orbán tartja-e magát korábbi álláspontjához, hogy Magyarországon nincs korrupció. Orbán első válaszában azt mondta, hogy ha Hadházy tud valamit, tegyen feljelentést. Mire Hadházy közölte, hogy már tett, a rendőrség vizsgálódik is, majd megismételte a kérdést, amire Orbán közölte, hogy

„nem értem a kérdést”.

Mivel ez már viszontválasz volt a viszontválaszra, a házszabály szerint Hadházynak nem volt lehetősége megismételni a kérdést, Orbánnak meg nem volt rá alkalma, hogy megértse.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.