Orbán Viktor elért érveléstechnikája csúcsára

politika
2016 október 3., 11:24
comments 214

Hadházy Ákos, az LMP egykor fideszes képviselője meghatottságáról beszélt, hogy végre beszélhet a miniszterelnökkel, mert amikor még Orbán "cégében" dolgozott, akkor a szekszárdi polgármester azt mondta neki, hogy a "főnökkel" nem lehet beszélni.

Kíváncsi amúgy arra volt, hogy Orbán tartja-e magát korábbi álláspontjához, hogy Magyarországon nincs korrupció. Orbán első válaszában azt mondta, hogy ha Hadházy tud valamit, tegyen feljelentést. Mire Hadházy közölte, hogy már tett, a rendőrség vizsgálódik is, majd megismételte a kérdést, amire Orbán közölte, hogy

„nem értem a kérdést”.

Mivel ez már viszontválasz volt a viszontválaszra, a házszabály szerint Hadházynak nem volt lehetősége megismételni a kérdést, Orbánnak meg nem volt rá alkalma, hogy megértse.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt