Öt fegyveres rontott hajnalban Kim Kardashianra, 10 millió euró értékű ékszerét rabolták el

bűnügy
2016 október 03., 11:40
comments 97

Kiderültek Kim Kardashian párizsi kirablásának részletei.

link Forrás

A nő, aki arról híres, hogy híres, az anyjával, Kris Jennerrel és két testvérével a divathétre utazott Párizsba. A hibát a későbbi események fényében ott követte el, hogy nem abban a szállodában vett ki szobát, ahol a családja lakott, hanem egy méregdrága bérelhető luxusapartmanokkal teli házban a Madeleine templom mögött, ahol egy éjszaka ára a 15 ezer eurót is elérheti. De, mint kiderült, a tulaj a biztonságon spórol. Az épületre ugyanis egyetlen őr vigyázott, amikor hétfőre virradóra öt rendőrruhás bőnöző lépett be az egyik kapun. Az őrt pisztollyal lefegyverezték, megkötözték, majd ketten behatoltak Kardashian lakosztályába.

A valóságsóhősnőt a halántékához szorított pisztollyal kényszerítették arra hogy átadja az ékszeres dobozkáját, amiben a Reuters forrásai szerint 5-6 millió euró értékű vegyes ékszert vitt magával az útra, aztán megszereztek tőle egy önmagában 4 millió eurót, vagyis több, mint egymilliárd forintot érő gyűrűt is. A ragasztószalaggal megközötött sztárt a fürdőszobába zárták a végén. Az álrendőrök állítólag biciklin távoztak, a lépcsőházban hagyva az összekötözött kezű-lábú őrt. Kardashian, miután kiszabadult, magángépével villámgyorsan hazarepült, a hírt hallva a férja, Kanye West a vége előtt megszakította a queensi koncertjét.

A kommentelők egy részét nem győzték meg az esetről szóló hírek, és meg vannak győződve róla, hogy ez is csak a minden lépését dokumentáló és értékesítő Kardashian figyelemkeltő trükkje, pedig az infoprmációkat a francia rendőrség is megerősítette.

(via reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.