Részegen felhívta a rendőrséget, hogy felrobbant egy gránátot, ha nem találják meg a Németországban letartóztatott fiát

bűnügy
2016 október 03., 09:24
comments 27

Egy 46 éves férfit terrorcselekménnyel fenyegetés miatt gyorsított eljárásban állították bíróság elé, mert szeptember 3-án délután részegen felhívta a 112-es segélyhívót mobilról azzal, hogy egy hónapja nem tud semmit a fiáról, akit Németországban leszállíttattak egy buszról és letartóztattak. Közben azzal fenyegette meg a hatóságot, hogy ha nem kerítik elő a fiát, bemegy a XVIII. kerületi rendőrkapitányságára, és ellő egy kézi páncéltörő gránátot. A Fővárosi Törvényszék 1,5 év, 3 évre felfüggesztett börtönre ítélte a férfit. Az ítélet jogerős. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.