Tegnap érvénytelen népszavazás, ma fakó keselyűk, holnap vérré változnak a folyóvizek???

ÁLLAT
2016 október 03., 16:22
comments 95

A Magyar Madártani Egyesület élőben közvetítette, ráadásul nagyon para effekttel látta el, ahogy két fakó keselyű üldögél és gyilkosságokat tervel egy kéményen.

link Forrás

Egy kommentelő az alábbi verssorokat(= a Jégkorszak 2. egyik betétdalának szövegét) rakta be a videó alá, ami tökéletesen lefesti a hangulatot, amit én is érzek, amikor végignézem a 35 másodpercet.

„Ó, Hús, bódító hús
Kábító hús
Csábító hús
Csábító hús
Hús, csábító hús

És fehérje dús a
Hús, kábító hús
Bódító hús
Csoda jó, hús

Hűlt hullát ha látsz légy víg!
Még mindegy ki bús.
Hús, csábító hús
Kábító hús
Bódító hús
Csoda jó hús”

(Most persze egy kicsit bűntudatom lett, mert eszembe jutottak azok a fekete cicák, akiket egyesek babonából üldöznek, ezért muszáj elmondanom, a fakó keselyűk egyáltalán nem veszélyes állatok, élő embert nem bántanak, csak dögöt húsát fogyasztják a kis édesek.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.