A biztonságiak által segített kelet-európai banda rabolhatta ki Kim Kardashiant

bulvár
2016 október 04., 06:30
comments 98

Újabb részletek derültek ki az évszázad legfontosabb bűntényéről, Kim Kardashian párizsi kirablásáról. Az elég híres embert bérelt lakásában támadta meg öt férfi, akik megkötözték Kanye West feleségét, berakták egy márványkádba, majd tízmillió dollár értékű ékszerrel távoztak.

AFP PHOTO / Angela Weiss
photo_camera AFP PHOTO / Angela Weiss

A francia rendőrség most azt is vizsgálja, hogy a tetteseknek segített-e valaki a lakásnak otthont adó épületre vigyázó biztonságiak közül. Nagyon gyanús ugyanis, hogy a betörők pont akkor érkeztek, amikor Kim Kardashian egyedül volt otthon, még a saját személyes testőre is szintén elég híres rokonaival, Kourtneyval és Kendallal bulizott.

A tettesek elég erős akcentussal beszéltek angolul, felmerült, hogy egy kelet-európai bandáról lehet szó. Amelynek akár a Pink Panthers néven ismert, nagyértékű ékszerlopásokra szakosodott csapathoz is köze lehet.

A hírek szerint Kardashian az életéért könyörgött a bűnözőknek, és attól félt, hogy meg fogják erőszakolni. Mivel a betörők két mobiltelefont is elvittek, most meg attól tart, hogy ezekről személyes adatok, fotók kerülhetnek nyilvánosságra.

A mobiltelefonok egyébként eleve segíthették is a rablókat. A párizsi rendőrök gyanúja szerint az élete minden pillanatát, a helyszíneket és a viselt ékszereket Instagramon dokumentáló Kardashian felhívhatta magára a bűnözők figyelmét.

Kardashian mindenesetre néhány órával a rablás után magángépen hazarepült New Yorkba, hogy férjével, a szintén elég híres ember Kanye Westtel lehessen. A betörőket, akik Vélib-bicikliken, a párizsi Bubikon távoztak, még keresik. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.