Egy fotelnyi drogot találtak Ferencvárosban

bűnügy
2016 október 04., 09:44
comments 62

Rossz napja volt október 3-án N. István 27 éves egerszalóki lakosnak, akit a IX. kerületi Ernő utcában kaptak el a rendőrök, amint épp marihuánát adott el egy pilisi vásárlónak.

photo_camera Fotó: Police.hu

A nyomozók a lakásban 9,7 kilogramm marihuánát, 0,28 kilogramm hasisgyantát, 0,23 kilogramm speed-et,

0,1 kilogramm crack-et,

közel 3000 darab tablettát, több mint 100 darab LSD-tartalmú bélyeget, kábítószert tartalmazó fecskendőket, digitális mérlegeket és nagy mennyiségű kábítószergyanús anyaggal szennyezett nylonzacskót találtak és foglaltak le.

A crack azért különösen érdekes, mert ez az Amerikában népszerű kokainszármazék nagyon ritka Magyarországon.

A rendőrök a két férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően N. Istvánt őrizetbe vették. (via police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.