Letöltendő börtönt kapott az Allee takarítója, aki egy kisfiúnak mutogatta magát

bűnügy
2016 október 04., 10:12
comments 175

Gyorsított eljárásban, jogerősen 1 év 10 hónap végrehajtandó börtönbüntetést kapott kedden az a 24 éves férfi, aki egy hónapja egy budapesti bevásárlóközpont mosdójában mutogatta magát szeméremsértő módon egy 7 éves kisfiúnak.

A Budai Központi Kerületi Bíróság a kiszabott szabadságvesztés mellett elrendelte a férfi korábbi, más ügyben kiszabott, két év időtartamú, felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is.

A jogerős ítélet szerint a takarítóként dolgozó férfi szeptember 8-án délután figyelt fel a mosdó felé tartó kisfiúra. Követte őt a mellékhelyiségbe, majd többször bekopogott annak a fülkének az ajtaján, ahol a gyerek volt. Amikor a sértett kinyitotta az ajtót, a férfi a fülkébe belépett, bezárta az ajtót, majd "saját nemi vágyának felkeltése céljából a kisfiúnak szeméremsértő módon mutogatni kezdte magát".

A férfi a kisfiú kérésére végül kiengedte őt a fülkéből, és a fiú azonnal elmondta szüleinek, hogy mi történt. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.