Mozgássérült nőt raboltak ki Zalaegerszegen

bűnügy
2016 október 04., 08:39
comments 113

Október 2-án éjjel a zalaegerszegi Vizslaparkban feltartóztattak, felborítottak és kiraboltak egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nőt.

A mozgássérült nő értesítette a helyi rendőröket, akik fél napon belül elkaptak egy 21, egy 17 és egy 16 éves férfit, akik be is vallották a bűncselekmény elkövetését. Elmondásuk szerint az idősebb férfi állította meg a nőt, a két kamasz felborította a járművét, majd elvették a táskáját és elszaladtak.

A rendőrség őrizetbe vette a három férfit, és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított az ügyben. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.