Szemtanúk szerint a kisvárdai kórháznál akart leszállni Rogán esküvői helikoptere

POLITIKA
2016 október 5., 6:59
comments 170

„Bár a helikopter szemtanúk szerint hosszú percekig körözött a kórház felett, végül nem szállt le, továbbment Mándokra”

– írja a Bors Rogán Antal propaganda miniszter és családja nyírségi helikopertúrájáról, amelyről napról napra újabb információk látnak napvilágot.

A Bors szemtanúkra hivatkozva azt írja, a Szabó Zsófia esküvőjére, Nyírtassra tartó helikopter a kisvárdai kórháznál kereshetett leszállóhelyet, aztán végül Mándokra repült.

Előbbi helyszín ugyanis 15 percre volt a lagzitól, és nem fél órányi autózása, mint Mándok, írja a Bors, amelyik egy, az esküvőn részt vett vendégre hivatkozva írja, hogy a miniszternek kifejezetten sietős volt az útja.

A kisvárdai kórház vezetése viszont nem tudott arról, hogy a helikopter kért volna leszállási engedélyt, polgári gépek amúgy sem parkolhatnak kórházi parkolóban.

Rogán a kvótanépszavazás hétvégéjén – miközben kampányának hatására több millióan védték meg golyóstollukkal Európát a bevándorlóktól – Kis Grófora ropta Nyírtasson, és mint kiderült, családjával helikopterrel közlekedtek.

A propagandaminiszter előbb lehazudta a csillagokat az égről, miután a Népszabadság először megírta a sztorit, majd a Borsnak végül elismerte, hogy heliopterrel tért haza, de az utat felesége barterezte le a Fly-Coop nevű céggel.

A helikoptertúra tehát nem a migrációellenes kampány része volt. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt