Egy nő napi 10-20 hívás kapott kanos férfiaktól, mert valaki szexhirdetést adott fel a nevében

A békési nő először nem értette, miért kap naponta 10-20 hívást olyan férfiaktól, akik meg akarják dugni. A férfiak kivétel nélkül arra hivatkoztak, hogy a neten láttak egy hirdetést, ahol meg volt adva a képe és a telefonszáma is.

Hónapokig ment ez így, mire a nő szólt a rendőröknek, akik személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt indítottak nyomozást. Hamar kiderült, hogy a hirdetést egy féltékenykedő, békéscsabai nő adta fel.

A 45 éves P.E. A rendőrségeb elmondta, hogy azért akart bosszút állni, mert úgy tudja, a barátja a békési nővel csalta meg. A hirdetéshez az egyik közösségi oldalról, a nő profiljából szerzett fényképeket, majd feltöltötte azokat két hirdetési oldalra. Közben ő is naponta többször próbálta felhívni a nőt, akarata ellenére kapcsolatba próbált lépni vele.

Ezért a rendőrség P. E.-t a személyes adattal visszaélés mellett zaklatással is gyanúsítja. A nyomozást a Békési Rendőrkapitányság szerdán lezárta, és a gyanúsított ellen vádemelést javasol. A rendőrség a büntetőeljárás iratait továbbította a Békési Járási Ügyészségre. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.