Fia szobájában, a szekrény mögé épített rejtekhelyet az olasz maffiavezér

külföld
2016 október 06., 08:42
comments 36

Az olasz hatóságok 2011 óta üldözték Antonio Pelle maffiafőnököt, végül saját otthonában akadtak rá a szökésben lévő vezérre: az 54 éves férfi Calabriában lévő otthonában lévő rejtekhelyről szedték elő. A rejtekhelyet fia hálószobája és egy fürdőszoba közé építették be, egy szekrény tetején keresztül lehetett megközelíteni.

A rendőrség közleménye szerint nem volt könnyű megtalálni a rejtekhelyet, tizenöt rendőr fésülte át nagyon alaposan a kétszintes házat és egy nagyon éber szemű rendőr akadt rá a rejtekhely nyomaira.

link Forrás

Odabenn a rendőrök egy matracot, ventilátort, készpénzt és több palack vizet találtak.

A férfit már mindenfelé keresték a rendőrök, de idővel egyre biztosabbá vált, hogy otthon bujkálhat.

Pelle beceneve Mama, a 'Ndrangheta klán egyik ágának, a Pelle-Vottari klánnak volt vezére. Kábítószer- és fegyverkereskedelemmel is vádolják. 2008-ban már egyszer elfogták és 20 év börtönre ítélték, de sikerült kábítószert vitetnie a börtönbe, aminek köszönhetően olyan tüneteket produkált, hogy az orvosok elhitték, rosszul van. Miközben kórházba szállították, egyszerűen megszöktették. (RT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.