Fia szobájában, a szekrény mögé épített rejtekhelyet az olasz maffiavezér

Az olasz hatóságok 2011 óta üldözték Antonio Pelle maffiafőnököt, végül saját otthonában akadtak rá a szökésben lévő vezérre: az 54 éves férfi Calabriában lévő otthonában lévő rejtekhelyről szedték elő. A rejtekhelyet fia hálószobája és egy fürdőszoba közé építették be, egy szekrény tetején keresztül lehetett megközelíteni.

A rendőrség közleménye szerint nem volt könnyű megtalálni a rejtekhelyet, tizenöt rendőr fésülte át nagyon alaposan a kétszintes házat és egy nagyon éber szemű rendőr akadt rá a rejtekhely nyomaira.

Odabenn a rendőrök egy matracot, ventilátort, készpénzt és több palack vizet találtak.

A férfit már mindenfelé keresték a rendőrök, de idővel egyre biztosabbá vált, hogy otthon bujkálhat.

Pelle beceneve Mama, a 'Ndrangheta klán egyik ágának, a Pelle-Vottari klánnak volt vezére. Kábítószer- és fegyverkereskedelemmel is vádolják. 2008-ban már egyszer elfogták és 20 év börtönre ítélték, de sikerült kábítószert vitetnie a börtönbe, aminek köszönhetően olyan tüneteket produkált, hogy az orvosok elhitték, rosszul van. Miközben kórházba szállították, egyszerűen megszöktették. (RT)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.