link Forrás

Nagyon sok füvet és egy hangtompítós pisztolyt talált a rendőrség egy csávolyi házban

bűnügy
2016 október 06., 10:26
comments 37
photo_camera Fotó: police.hu

9 kiló marihuána-származékot, 150 tő "kábítószergyanús növényt" és egy pisztolyt is lefoglaltak nyomozók egy csávolyi lakóházban, ahol még kedden tartottak ellenőrzést. Csávoly Bács-Kiskun megyében van, néhány kilométerre nyugatra Bajától.

Volt minden, ami termesztéshez kell: légbefúvó, ventillátor, lámpa, eletromos berendezések, ameddig a szem ellát. Nem csak spanglit találtak, de "gyantaszerű anyagot", különböző magvakat, tablettákat és egyéb természtéshez használt eszközöket. A pisztolyhoz volt lőszer és hangtompító is.

photo_camera Fotó:police.hu

A lakóházban találtak még egy 36 éves román állampolgárt is, akivel szemben "kábítószer birtoklása bűntett és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja" miatt eljárást indított a Bajai Rendőrkapitányság. Kihallgatták, őrizetbe vették, kezdeményezték előzetesbe vételét. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.