A Népligetig gyalogolt, közben kétszer is átöltözött a Teréz körúti robbantó

bűnügy
2016 október 7., 4:14
comments 348

A térfigyelő kamerák felvételei alapján egészen a Népligetig követni tudták a Teréz körúti robbantó útját a rendőrök. Az már biztos, hogy szeptember 24-i robbantásos merénylet után, melyben két rendőr súlyosan megsérült, a robbantó gyalog menekült, írja a Blikk. Talán azért, mert tartott tőle, hogy a rendőrök gyorsan közzéteszik a képét, így a tömegközlekedési eszközökön utazók felismerhetik.

A robbantó a felvételek alapján mindent megtett álcája megőrzéséért, kétszer is átöltözött 52 percig tartó, 4,1 kilométeres gyalogútja során. A rendőrök egészen a Népligetig követni tudták az útját, ott azonban nyoma veszett.

A Népligetnél több lehetősége is volt a felszívódásra. Felszállhatott egy vonatra a Ferencvárosi pályaudvaron, vagy akár egy külföldre tartó buszra is a Fradi-pályával szemközti buszpályaudvaron. De a parkban, a fák között elrejthette autóját is, vagy akár várhatott is rá valaki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt