Na, kit sikerült meghívnia Orbánnak, hogy beszéljen 56 hatvanadik évfordulóján?

politika
2016 október 07., 08:10
comments 101

Lengyelország elnöke, a nagyon-nagyon jobboldali Jog és Igazságosság párt színeiben megválasztott Andrzej Duda lesz Orbán Viktor társa az 56-os forradalom hatvanadik évfordulóján, a magyar miniszterelnök mellett ő fog felszólalni még az ünnepségen, jelentette be az emberi erőforrások minisztere, Balog Zoltán. Az ünnepségekre, amelyekre 13,5 milliárd forintot szántak, eddig közbeszerzéseken már 4,3 milliárd forintot költöttek, mondta még el Balog. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.