Palvin Barbi akar lenni az új Bond-lány

2016 október 7., péntek 18:49
282

A magyar modell egyszer már belekóstolhatott a színészkedésbe, hiszen két éve szerepelt a Hercules remake-jében, de a Harper's Bazaarnak most elárulta, hogy a B-kategóriás akciófilmaknél azért többre vágyik.Palvin Barbi - Fotó: Nicholas Hunt/Getty Images/AFP

Szeretek játszani, és szeretném gyakrabban csinálni” - mondta Palvin Barbi, majd hozzátette, hogy „valami olyasmit szeretnék csinálni, ami kihívást jelent és túl van a komfort zónámon, és egy Bond-lány szerepe teljesen eltér attól, mint amilyen én vagyok”.

Nevetve megjegyezte, hogy szívesen szerepelne egy Marvel-filmben is, mert egy pszichopata vagy egy lúzer karakterét könnyen el tudná játszani:

„Bármi jöhet, ahol nem úgy kell kinéznem, mint egy játékbabának.”

A magazinnak a beszélt arról is, nem biztos abban, hogy a kifutóra termett. Nem mintha nem élvezné a divatszakmát, de mivel maximalista, sosem biztos abban, hogy épp a jó helyen szerepel. Ráadásul a kezdetekben nagyon nehezen viselte, ha visszautasították.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt