Sose beszélj arról, hogy kit akartál megdugni, ha be vagy mikrofonozva, és tíz év múlva elnök akarsz majd lenni

2016 október 7., péntek 21:27
130

Az amerikai választási kampány hisztérikus szakaszában vagyunk már, hiszen alig egy hónap, és vége az egésznek. Nem meglepő módon újabb, a továbbra is elég prűd USA-ban nagy botránynak számító dolog került elő Donald Trumpról, és talált utat a Washington Posthoz:

2005-ben egy tévés szereplés előtt bemikrofonozott Donald Trump egy Billy Bush nevű tévészemélyiség társaságában dumálgat egy buszon, és gyorsan a baszásra terelődik a szó.

Trump elmondja Billy Bushnak, hogy egy házas (!) nőt szeretett volna megdugni, az udvarlás része volt az is, hogy elvitte bútort vásárolni, de hiába ment rá keményen, nem jött be a dolog. Most már viszont nem tetszik neki a nő, mert műmelle van.

Aztán ráfordul a lényegre: hogy ha szőke nőket lát, akkor nem tudja megállni, hogy csókolgatni kezdje őket. „És ha egy sztár vagy, akkor engedik. Ha engedik, akkor bármit engednek: ragadd meg a pináját, akármit csinálhatsz” – mondja Donald. Ez már nagyjából olyan, mintha konkrét szexuális erőszakot írna le.

Nehéz megmondani, hogy egy ilyen klip mennyit fog változtatni a dolgokon – a New York Times már korábban írt arról, hogyan viselkedik Trump a nőkkel –, Trump mindenesetre rögtön azzal reagált, hogy Bill Clinton neki ennél durvábbakat mondott:

Az is igaz, hogy Trump még soha nem kért bocsánatot semmilyen bunkó sértéséért, most viszont, ha ilyen felemásan is, de igen.

Mindenesetre ez most a legújabb minibotrány az amerikai elnökválasztási kampányban. Egyben egy tanulság, hogy bemikrofonozva sose mondja semmit, amit egyszer cikinek fogsz tartani, mert bármi előkerülhet. (Washington Post)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt