Arnold Schwarzenegger se hajlandó Trumpra szavazni

külföld
2016 október 08., 18:28
comments 82
link Forrás

Újabb fontos republikánus állt azzal a nyilvánosság elé, hogy nem hajlandó Donald Trumpra szavazni:

"Amilyen büszkén nevezem magam republikánusnak, annyira büszke vagyok egy másik jelzőre, amit mindennél többre tartok: amerikai vagyok"

írta a Twitteren Arnold Schwarzenegger, majd közzétette teljes közleményét is, amely szerint az amerikai állampolgársága megszerzése, 1983 óta idén először nem a republikánus elnökjelöltre fog szavazni.

Ami elég nagy szó, mert Schwarzenegger saját bevallása szerint nem más, mint Richard Nixon hatására lett republikánus, márpedig ha Nixon nem tudta megingatni a párthűségében, az elég nagy szó.

Most Donald Trumpnak sikerült. De annyira, hogy most minden republikánus elvbarátját is arra figyelmeztette, hogy

"a hazád választani a pártod helyett nem hogy elfogadható, hanem kötelesség".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.