A kamu-Trump kihívta a ház elé az az igazi Trumpot anyázó De Nirót*

külföld
2016 október 8., 20:16
comments 80

*Helyesbítés: Eredeti híremmel szemben Donald Trump mégse hívta ki a ház elé Robert De Nirót. Összekevertem @reaIDonaldTrumpot, a paródiaszájtot @realDonaldTrumppal, Donald Trump igazi Twitter-fiókjával. Szép munka, @reaIDonaldTrump!

Az eredeti hír:

photo_camera Ethan Miller/Getty Images

Robert DeNiro ma egy ötvenöt másodperces videóban küldte el szívből az anyjába Donald Trumpot. A válogatott szitkok közepette De Niro utalt rá, hogy Trump többek arcának beverésével fenyegetőzött, amitől úgy érzi, hogy ő maga

szívesen bemosna egyet Trumpnak.

Trump nemrég hajnali 3:20-kor ült neki, hogy elküldje az anyjába Alicia Machadót, a venezuelai szépségkirálynőt, akit korábban Miss Piggynek és Miss Házvezetőnek nevezett. Nyilván nem hagyhatta szó nélkül De Niro beefjét.

"A rossz színész és bohóc Robert DeNiro [sic!] Tisztességtelen Hillary [így hívja a republikánus kampány a riválist] egyik reklámjában keménykedik. Lássuk, hogy a szemembe meri-e mondani! Én a Trump toronynál leszek!" - írta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt