Amíg te a konvektorod begyújtásán fáradozol, ez a piszén pisze jegesmedve boldogan fürdik meg egy medence jégkockában

Úgy gondolom, nagy hibája az internetes újságoknak, hogy nem szoktak vicceket beszúrni két komoly politikai vagy gazdasági hír közé. Itt az ideje, hogy ezen változtassunk, a viccek többé ne csak a rejtvényújságok kiváltságai legyenek. Ki is találtam egy viccet, ami éppen most lesz aktuális, akkor tudod majd elsütni, ha egy ismerősöd éppen gázszerelőt keres. Kb. így képzeld el a szituációt:

– Hallod, nem tudsz egy jó gázszerelőt? Napok óta megfagyok, nem tudom begyújtani a konvektort, mindent kipróbáltam, egymilliárd videót megnéztem, a kezem hólyagos a szikráztató nyomkodásától, de egyszerűen nem megy.

– Szerintem próbáld meg Mészáros Lőrincet!

Ha értetlenül néznek, el kell magyarázni, hogy tudoood, Mészáros Lőrinc, a fideszes gázszerelő, hogy mindenki tudja, hogy bár semmilyen kézzelfogható segítséggel nem tudsz szolgálni és csak feltartod az ismerősöd, az aktuálpolitikában nagyon otthon vagy. Az ismerőseid a hasukat fogják majd a nevetéstől, sőt, lehet, hogy be kell őket vinni a kórházba a hasgörcs miatt, ahol az orvos majd közli veled, hogy poéntúladagolás miatt bent kell tartani őket megfigyelésre! XDDD

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.