Bódult állapotban, hamis olasz személyivel mutatkozott be a rendőröknek pénzhamisító kisbéri gengszter

bűnügy
2016 október 09., 05:52
comments 71

Ki gondolta volna, hogy a mindenkinek előre köszönő, mindig mosolygó, fekete Audival járó 34 kisbéri férfi valójában nemzetközi bűnöző? Hát senki, de a Kemma most lerántotta róla a leplet.

A férfit augusztus 2-án járőrök igazoltatták Oroszlányon, mire ő olasz személyivel és jogosítvánnyal igazolta magát. A képeken ő volt, de az okmányokon nem az ő adatai szerepeltek.

photo_camera „Fullos Audi” – Kemma

Az autó bérleti szerződésében is hamis adatok voltak, ráadásul kiderült, hogy az autót körözi a cseh rendőrség

A férfi ellen bódult állapotban való járművezetés, pénhamisítás, közokirat-hamisítás és hamis magánokirat felhasználása miatt eljárás indult, és persze azonnal eltiltották a vezetéstől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.