Georg Spöttle szerint a 444 cikkei ifjúságvédelmi okokból meg se jelenhetnének Németországban

idióta rekordok
2016 október 09., 14:15
comments 681

A kvótanépszavazás kampányában a kormányoldal egyik legtöbbet foglalkoztatott figurája volt az UFO-szakértőből lett biztonságpolitikai szakértő Georg Spöttle, aki az utóbbi napokban új területre tévedt át és tartalomipari, a média működésével kapcsolatos írásokat publikál a Facebook-oldalán.

Szombaton még csak ott tartott, hogy szerinte a gyalázkodó újságírókat be kéne börtönözni, vasárnapra viszont még messzebb jutott.

Spöttle is azzal a kormányzati hazugsággal kezdi, hogy a Népszabadság bezárása pusztán gazdasági kérdés volt (hogy ez miért nem lehet ebben a formában igaz, korábban részletesen is írtunk), majd azzal folytatja, hogy

"Úgy látszik most a baloldalon az a trendi, hogy mindenért a kormány a felelős. Persze ezt suttogják most Brüsszel fele is, hogy a mai német, francia, olasz, … balliberális lapjai telekürtöljék a világot a magyarországi sajtószabadság halálával. Na, itt ugrok mindig bakot.

Tegnap direkt elnézegettem két újságos árukészletét és nem örültem. Gyalázkodó, gusztustalan címlapok, legyen az a HVG vagy a Magyar Narancs és akkor még nem is említettem a vulgáris, ordenáré szavaktól csak úgy fröcsögő 444-et. Igazán nagyszerű, remek példa az ifjúságnak a trágárság és gyűlöletkeltés.

Ilyen anyagokat pl., Németországban vagy Ausztriában le sem lehetne hozni már csak gyermek és ifjúságvédelmi okokból sem.

Milyen az a baloldali sajtó, amely arra uszít, hogy az emberek ne éljenek demokratikus szavazati jogukkal és napi szinten a demokratikusan megválasztott kormányt gyalázzák?

Ez véleményem szerint más súrolja az alkotmányellenesség határát.
Most akkor hol nincs sajtószabadság, az ég szerelmére…

Sokkal nagyobb a firkászok szabadsága (direkt nem írok újságírót, mert az egy szép és fontos hivatás) itt, mint bárhol Európában.

Milyen érdekes, hogy a konzervatív lapok ilyet nem tesznek, talán mert az intelligencia és a polgári gondolkodás az etalon ezen az oldalon."

Mit is mondhatnánk minderre?

(MTI/Koszticsák Szilárd)
photo_camera :-O (MTI/Koszticsák Szilárd)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.