225 millióba került és két éve kész is van, de senki se használja a hévízi buszpályaudvart

POLITIKA
2016 október 10., 04:55
comments 86
A jelenleg használt régi buszpályaudvar Hévíz központjában, a tó szomszédságában. Két éve 225 millió forintért építettek egy új pályaudvart a városközponttól messzebb. Nem használja senki, de most építenének egy harmadikat is, szintén messze a városközponttól. Fotó: Busportonline / Flickr CC BY-NC-ND 2.0
photo_camera A jelenleg használt régi buszpályaudvar Hévíz központjában, a tó szomszédságában. Két éve 225 millió forintért építettek egy új pályaudvart a városközponttól messzebb. Nem használja senki, de most építenének egy harmadikat is, szintén messze a városközponttól. Fotó: Busportonline / Flickr CC BY-NC-ND 2.0

Két éve elkészült, de utast még sose látott Hévíz új buszpályaudvara. A 225 millió forintért felhúzott épületet még mindig kerítések őrzik, de ezek a kerítések kevés védelmet nyújtanak a természet ellen, amely mostanra kezdi újra birtokba venni a teret.

Az új buszpályaudvar helyett ma is a régi, városközpontban álló - és a gyógyfürdőhöz közeli - pályaudvart használják. De már nem sokáig.

De ne gondolják, hogy a két éve épült buszpályaudvarra tervezik átterelni a forgalmat. Nem. A város ehelyett

inkább építene egy még újabb, harmadik buszpályaudvart.

(Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.