Hol vegyek ingatlant? Pesten? Budán? Vidéken? Francokat! Mobilon!

hirdetés
2016 október 10., 04:55
comments 8
ad

Aki képes volt megtalálni és most olvasni ezt a cikket, annak nyilván teljesen természetes, hogy az ingatlanvásárlás folyamatának első lépése: eriggy fel az internetre! Az eladó házak, telkek, lakások irdatlan tömegében nem is lehet másképp eligazodni. Egészen biztos, hogy húsz évvel ezelőtt, amikor még mamutok éltek a Földön, soha senki nem vett semmilyen ingatlant. Vagy ha igen, tuti nem azt, ami pont megfelelt volna neki.

De az se mindegy, mivel indulunk neki a virtuális vadászatnak. A legkényelmesebb a mobilos cserkészés, applikáción keresztül. Egész csomó előnye van egy jó alkalmazás letöltésének:

photo_camera Csak egy mozdulat megjelölni, ami megtetszik. Szinten egy plöttyintés elküldeni mailben vagy feldobni a falunkra: na, haverok, drágám, gyerekek, hogy tetszik? A hirdetőt felhívni is egyetlen érintés a kijelzőn, nem kell átmásolni a számot a mobilra. És ha már mennénk is megnézni, egy gyors SMS-ben jelezhetjük, mikor érünk rá.

Az pedig már valóban űrkorszak, hogy a megcélzott méretű, árfekvésű ingatlanokat térképen megjelenítve akár navigációs célpontnak is egy mozdulattal beállíthatjuk a nekünk megfelelő lakásokat, házakat, nyúltenyésztő telepeket vagy amit épp keresünk:

photo_camera Térképes nézet a keresési feltételeknek megfelelő ingatlanokról

Szóval keressünk bármit, a legkisebbet vagy a legnagyobbat:

photo_camera Basszus, 16 m2, az már egy lakás? És van eladó ház, ami majdnem negyed hektáros?

A legolcsóbbat vagy a legdrágábbat:

photo_camera Anyám, 60 ezer alatt is lehet birtokot venni? És milliárd fölött is ekkora a választék?

a Jófogás a legjobb hely a nekifutásra. Pláne a mobilos verzió. Mindig kéznél van, mindig friss az adatbázis, mindig egyértelmű a telefonszám, az email-cím. Androidos vagy? Katt ide! Almás? Akkor meg ide!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.