Együtt ünnepel az MSZP, a DK, a PM és a MoMa

politika
2016 október 11., 04:51
comments 145

Mossuk le a gyalázatot címmel rendez közös megmozdulást az MSZP, a DK, a Párbeszéd Magyarországért és a MoMa október 23-án 15 órakor az Astoriánál. Közös közleményük szerint

"a pártelnökök és a szervezők megbeszélésén megállapodtunk abban, hogy október 23-án együtt állunk a színpadra, így adózva 1956 örökségének. és egyben így fejezve ki tiltakozásukat a sajtószabadság, a jogállamiság, és a társadalmi igazságosság csorbítása ellen. Ez az esemény kiindulópontja lehet annak, hogy az ország bajaira közösen keressük meg a megoldásokat, hiszen az ország rendbetétele mindannyiunk közös ügye."

Kiemelik, hogy folynak még tárgyalások különböző civil szervezetekkel és nyitottak az LMP és az Együtt irányába is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.