Kubatov szerint nem tolták eléggé a népszavazási kampányt

Kubatov Gábor, a jogsértő Kubatov-lista névadója, egyben Fidesz-pártigazgató és Ferencváros-elnök levonta a választás tanulságait a hatvani tévében.

„Egy kampányt – főleg egy ilyen ügyben, amiben ekkora egység van Magyarországon – szerintem nem lehet túltolni. Ez volt a hazafias kötelességünk. Ha most még egyszer nekifognánk a kampánynak, semmit nem csinálnék másként, csak még erősebben mondanám, és még több emberhez próbálnánk eljutni.”

Tehát az a kampány utólag nem volt elég erős, amiben elköltöttek – főleg persze haveri médiacégeknél – legalább húszmilliárd forintot, az utolsó zsákfalut is teleplakátolták idegengyűlölő üzenetekkel, megtartottak többszáz lakossági fórumot fideszes politikusokkal és folyamatosan hazudozó ál-biztonsági szakértőkkel, és akkor az állami, valamint az állami irányítás alatt álló magánmédia nyomasztóan egyoldalú közvetítéséről meg a pártkampányban telefonálgató közhivatalnokokról nem is beszéltünk. (Egy olyan ügyben, aminek semmi tétje nem volt, pláne hogy végül nem is lett érvényes.)

Ez alapján valószínű, hogy nagyon visszafogott lesz a Fidesz 2018-as választási kampánya is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.