Pedofíliával gyanúsítják az önkormányzati képviselőt

bűnügy
2016 október 12., 17:42

Egy Veszprém megyei település egy önkormányzati képviselőjét pedofíliával gyanúsítja a rendőrség – írja az Index az Omegahirek.hu értesülései nyomán. A férfiról egyelőre csak annyit tudni, hogy hatvan éves, már kihallgatták, azt viszont nem, hogy melyik Veszprém megyei településről van szó.

A férfi „szexuális természetű kéréseinek teljesítéséért egy fiatalkorú fiúnak édességet, illetve néhány ezer forintnyi készpénzt adott át.” Ezt nyár óta több fiúval is megtehette. Többet azonban a rendőrség a nyomozás érdekeire és az érintettek személyiségi jogaira hivatkozva nem mondott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.