Donald Trump egy undorító meztelen csiga

külföld
2016 október 13., 03:44
comments 91

Egyhangú határozatban minősítette

undorító meztelen csigának

Donald Trumpot "gyűlöletteli, nőgyűlölő" megjegyzései miatt az ausztráliai Új-Dél-Wales szövetségi állam parlamentjének a felsőháza. A határozat szerint Trump

alkalmatlan

bármilyen választott tisztség betöltésére.

A határozati javaslatot a zöldek képviselője, Jeremy Buckingham terjesztette elő, és minden képviselő megszavazta. "Világos, hogy minden éppeszű ember visszataszítónak találja Donald Trump viselkedését. Az egész világ abban reménykedik, hogy az amerikai választók visszautasítják a gyűlöletpolitikáját" - mondta Buckingham. (Via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.