Menekülés közben elhagyta a személyijét a szerszámtolvaj

bűnügy
2016 október 13., 08:05
comments 26
link Forrás

Viszonylag könnyű dolga volt a XVIII. kerületi rendőrkapitányság járőreinek egy október 8-i szerszámlopás felderítésekor:

a tolvaj menekülés közben elhagyta személyi igazolványát,

így azonnal le is leplezte magát. Az ötvenéves B. Jenő szombaton 13 óra körül ment be egy Bem utcai ház udvarába, ahonnan több tízezer forint értékű szerszámot - fúrógépet, csőkulcsot, villáskulcs- és szerszámkészletet - tulajdonított el. A sértett észrevette és utánaszaladt. B. elesett a menekülés közben. Elszórta a szerszámokat, de a személyije is kiesett a zsebéből.

A nyomozók így már könnyen azonosították, majd XVIII. kerületi lakcímén el is fogták a tolvajt. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.