Mondj el magadról kéretlenül egy újabb dolgot a Facebookon ezzel a hiánypótló új funkcióval!

Ma reggel új funkcióra ébredtem a Facebook Messengerben, a neve My Day és teljes egészében a Snapchat Story koppintása. Lehetett erre a lépésre számítani, a Facebook a szintén saját tulajdonában lévő Instagramon már bevezette a szintén Story nevű frissítést és letesztelte, le lehet-e nyúlni büntetlenül a Snapchat találmányát, a 24 óra múlva törlődő képek műfaját. Hát le lehet!

Ha megnyitod az új Messengert, a felül lévő téglalapokra kell kattintani a kezdéshez, és ott fognak megjelenni az ismerőseid cuccai is. Ha nem látsz semmit, töröld le az appot és rakd fel újra, akkor már tuti ott lesznek.

Amiben a My Day ugyanaz, mint a Snapchat: 24 óra múlva törlődik; videót és képet is küldhetsz; stickerek vannak és rajzolni is lehet; látszik, hányan nézték meg a cuccaid

Amiben különbözik tőle: nem állíthatod be, hány másodpercig látszódjon a cuccod; nincsenek filterek; nem látszik, ha valaki lescreenshotolta a szelfid(!!!!!!!!!)

De most ezt hagyjuk, inkább beszéljünk végre arról, ami mindenkit a legjobban érdekel.

Hogyan telt az ÉN napom?

Szellemi útravalóval indítottam a napot
Kivittem a szemetet
Az irodában Takács Milán lájvját néztem
Illusztrációt készítettem a vécében ehhez a poszthoz
Végül megosztottam a kollégáimmal Azt, Amim Van

Most menjél és mondjad el az ismerőseidnek azonnal te is, mit csináltál ma!!!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.