Mondj el magadról kéretlenül egy újabb dolgot a Facebookon ezzel a hiánypótló új funkcióval!

INTERNET
2016 október 14., 13:44
comments 42

Ma reggel új funkcióra ébredtem a Facebook Messengerben, a neve My Day és teljes egészében a Snapchat Story koppintása. Lehetett erre a lépésre számítani, a Facebook a szintén saját tulajdonában lévő Instagramon már bevezette a szintén Story nevű frissítést és letesztelte, le lehet-e nyúlni büntetlenül a Snapchat találmányát, a 24 óra múlva törlődő képek műfaját. Hát le lehet!

Ha megnyitod az új Messengert, a felül lévő téglalapokra kell kattintani a kezdéshez, és ott fognak megjelenni az ismerőseid cuccai is. Ha nem látsz semmit, töröld le az appot és rakd fel újra, akkor már tuti ott lesznek.

Amiben a My Day ugyanaz, mint a Snapchat: 24 óra múlva törlődik; videót és képet is küldhetsz; stickerek vannak és rajzolni is lehet; látszik, hányan nézték meg a cuccaid

Amiben különbözik tőle: nem állíthatod be, hány másodpercig látszódjon a cuccod; nincsenek filterek; nem látszik, ha valaki lescreenshotolta a szelfid(!!!!!!!!!)

De most ezt hagyjuk, inkább beszéljünk végre arról, ami mindenkit a legjobban érdekel.

Hogyan telt az ÉN napom?

photo_camera Szellemi útravalóval indítottam a napot
photo_camera Kivittem a szemetet
photo_camera Az irodában Takács Milán lájvját néztem
photo_camera Illusztrációt készítettem a vécében ehhez a poszthoz
photo_camera Végül megosztottam a kollégáimmal Azt, Amim Van

Most menjél és mondjad el az ismerőseidnek azonnal te is, mit csináltál ma!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.