A Fedél Nélkülben jelennek a Népszabadság újságíróinak cikkei

2016 október 15., szombat 10:30
315

Jövő csütörtökön a Fedél Nélkül legújabb számában jelennek meg a Népszabadság újságíróinak cikkei. Gergely Márton főszerkesztő-helyettes az Atv-nek elmondta, hogy a hajléktalanok által az utcán terjesztett 12 oldalas laphoz fűznek hozzá plusz 12 oldalt, ahol a Népszabadság szerzői, a lap szellemiségéhez közel álló szerzőknek és a napilapnál híressé vált publicistáknak az írásai jelennek majd meg.

Petõ Péter, a Népszabadság főszerkesztő-helyettese a napilap Bécsi úti székházánál, mielőtt a lap munkatársai megpróbálták felvenni a munkát október 9-én (Fotó: Balogh Zoltán / MTI) Fotó: Balogh Zoltán

A Fedél Nélkül szerkesztőségének a fúzióból származó többletköltségeket az ötlet kezdeményezői fizetik majd,

az eladott példányokból származó bevétel pedig most is a Fedél Nélkült fényképes igazolvánnyal áruló hajléktalanoknál marad.

A Népszabadság szerkesztősége sok ajánlatot kapott az elmúlt napokban, de az újságírók a szerkesztőség helyzetének váratlan megváltozása miatt a Fedél Nélküllel akartak szolidaritást vállalni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt