A Fedél Nélkülben jelennek a Népszabadság újságíróinak cikkei

Média
2016 október 15., 10:30

Jövő csütörtökön a Fedél Nélkül legújabb számában jelennek meg a Népszabadság újságíróinak cikkei. Gergely Márton főszerkesztő-helyettes az Atv-nek elmondta, hogy a hajléktalanok által az utcán terjesztett 12 oldalas laphoz fűznek hozzá plusz 12 oldalt, ahol a Népszabadság szerzői, a lap szellemiségéhez közel álló szerzőknek és a napilapnál híressé vált publicistáknak az írásai jelennek majd meg.

Petõ Péter, a Népszabadság főszerkesztő-helyettese a napilap Bécsi úti székházánál, mielőtt a lap munkatársai megpróbálták felvenni a munkát október 9-én (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)
photo_camera Petõ Péter, a Népszabadság főszerkesztő-helyettese a napilap Bécsi úti székházánál, mielőtt a lap munkatársai megpróbálták felvenni a munkát október 9-én (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

A Fedél Nélkül szerkesztőségének a fúzióból származó többletköltségeket az ötlet kezdeményezői fizetik majd,

az eladott példányokból származó bevétel pedig most is a Fedél Nélkült fényképes igazolvánnyal áruló hajléktalanoknál marad.

A Népszabadság szerkesztősége sok ajánlatot kapott az elmúlt napokban, de az újságírók a szerkesztőség helyzetének váratlan megváltozása miatt a Fedél Nélküllel akartak szolidaritást vállalni.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.