Egyedül robbanthatott a Teréz körúti merénylő

bűnügy
2016 október 15., 14:01
comments 143

A nyomozók megtalálták, és kihallgatták azt a férfit, aki a Teréz körúti robbantásról közzétett videón közvetlenül a detonáció előtti percekben félreérthetően viselkedett. A merénylő előtt látszólag céltalanul téblábolt, és úgy tűnik, mintha mondott is volna valamit neki. Majd a robbantót és a közeledő rendőröket figyelte.

link Forrás

A Magyar Idők úgy tudja, hogy a gyanúsan viselkedő férfi alibije igaznak bizonyult. Semmi köze a robbantáshoz, csak a barátnőjét várta.

A Központi Nyomozó Főügyészség most két szemtanút keres:

  • egy kerékpárost, aki nem sokkal a robbantás előtt biciklizett el a járdán,
  • és azt a férfit, aki a merénylet estéjén a Dob utca 63. alatti Queen’s Court Hotel & Residence-ben szobafoglalásról érdeklődött.

Mindketten ránéztek a merénylőre, így segíthetnének a fantomkép megalkotásában. A három hete történt robbantás elkövetőjéről ugyanis ilyen rajz egyelőre még nem készült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.