Magyarország odacsap az Iszlám Államnak: Komáromi Pisti Irakban!

Mulatós sztárt exportál magyar külügy a Közel-Keletre, szúrta ki az Index. A Komáromi Pisti Hivatalos Oldal szombaton jelentette be, hogy a Magyar Főkonzulátus és a kurd kormányzat szervezésében az iraki Erbílben ad koncertet a jövő hétvégén.

A közleményt változtatás nélkül publikáljuk:

"Nagy megtiszteltetés érte Komáromi Pisti. Az állami ünnep kapcsán Irakban kell fellépnie ahol a magyar és a kurd Himnusz mellett a saját odaillő dalait adja elő a nemzetközi hallgatóságnak. A plakát és az információ a szervezők előzetes engedélyével került közzétételre. Mint köztudott Erbil Irakon belül a Kurdok fővárosa, amely 85 km-re fekszik Moszultól az Iszlám Állam főhadiszállásától, a 2014 júniusában elfoglalt iraki várostól. A visszafoglalását célzó katonai hadművelet magas rangú illetékesek szerint akár még ebben a hónapban megindulhat. Reménykedjünk, hogy a zene is hozzájárul, hogy majd béke költözzön a szívekbe."


Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.