Magyarország odacsap az Iszlám Államnak: Komáromi Pisti Irakban!

2016 október 15., szombat 14:41
107

Mulatós sztárt exportál magyar külügy a Közel-Keletre, szúrta ki az Index. A Komáromi Pisti Hivatalos Oldal szombaton jelentette be, hogy a Magyar Főkonzulátus és a kurd kormányzat szervezésében az iraki Erbílben ad koncertet a jövő hétvégén.

A közleményt változtatás nélkül publikáljuk:

"Nagy megtiszteltetés érte Komáromi Pisti. Az állami ünnep kapcsán Irakban kell fellépnie ahol a magyar és a kurd Himnusz mellett a saját odaillő dalait adja elő a nemzetközi hallgatóságnak. A plakát és az információ a szervezők előzetes engedélyével került közzétételre. Mint köztudott Erbil Irakon belül a Kurdok fővárosa, amely 85 km-re fekszik Moszultól az Iszlám Állam főhadiszállásától, a 2014 júniusában elfoglalt iraki várostól. A visszafoglalását célzó katonai hadművelet magas rangú illetékesek szerint akár még ebben a hónapban megindulhat. Reménykedjünk, hogy a zene is hozzájárul, hogy majd béke költözzön a szívekbe."


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt