Bulizó fiatalok alatt szakadt le egy erkély, négyen meghaltak

Tbg
baleset
2016 október 16., 09:09
comments 210

Leszakadt egy nemrég épült ház egyik harmadik emeleti erkélye szombat éjfél előtt a nyugat-franciaországi Angers városban, négy ember meghalt, további 14 megsérült.

Az áldozatok mind húsz év körüliek.

A sérültek között vannak súlyos állapotúak, de életveszélyben senki nincs közülük.

A harmadik emeleti erkély szakadt le, és sodorta magával a többit. Négyen haltak meg Angers-ben. (AFP PHOTO / JEAN-FRANCOIS MONIER)
photo_camera A harmadik emeleti erkély szakadt le, és sodorta magával a többit. Négyen haltak meg Angers-ben. (AFP PHOTO / JEAN-FRANCOIS MONIER)

Az első vizsgálat szerint az erkély azért szakadt le, mert nagyon sokan tartózkodtak rajta egyszerre. Az Ouest France című lap úgy tudja, hogy a fiatalok egy lakásavató bulin vettek részt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.