Kimentette a szomszéd kutyáját a tűzből, mégis börtönbe került, mi az?

2016 október 16., vasárnap 7:53
73

A 43 éves Michael Orchard csütörtök délután pánikba esett, és kivágódott az utcára. Gyorsan végigszaladt a soron, és a szomszédok ajtajain bedörömbölve segítségért rimánkodott, mert úgy tapasztalta, nagy tűz van.

A szomszédok nem nagyon reagáltak, mert tűz nem volt.

A halfmooni férfi (New York állam, Saratoga) végül felhagyott azzal, hogy az őt ignoráló embertársain segítsen, ezért újabb ötlete támad: kimenti egyik szomszédjának a kutyáját a tűzből, ha törik, ha szakad.

Be is ült 3-as BMW-jébe, és átszakítva a kerítést, megérkezett a kertbe. A kocsiból kipattanva a hátsó ajtóhoz rohant, azt berúgta, majd a bent élő család legnagyobb csodálkozására berohant a kutyához, felkapta, és elviharzott.

A hatóságok is így fogták el: heroikus pózban, a sértetlen kutyával a kezében várta a rendőröket, akikkel teljes mértékben együttműködött.

Mint kiderült, hallucinálta a tüzet, mert előtte LSD-t és köhögéscsillapítót fogyasztott. Garázdaságért és betörését lesittelték, 15 ezer dolláros óvadék ellenében engedik csak szabadon.

Kábítószeres befolyásoltság miatt nem indítottak eljárást ellene, mert mint a hatóság közölte, az úttesten nem közlekedett az autóval, csak a pázsiton, magánál pedig nem tartott illegális szert. (WNYT)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt