Túszok vagyunk, mondta a Népszabadság főszerkesztő-helyettese

politika
2016 október 16., 11:23
comments 240

Túszok vagyunk, továbbra sem rúgtak ki, felfüggesztett munkavállalóként vagyunk itt

– mondta Pető Péter, a Népszabadság főszerkesztő-helyettese, aki az ATV-nek nyilatkozott a most a Szabad Sajtó úton folyó tüntetésen. Pető elmondta, azt szeretné, hogy

legyen vége a színjátéknak,

és a tulajdonos tegyen egyértelmű helyzetet.

Egyre szomorúbban nem tudok semmit mondani, egyre kilátástalannak tűnik ez, amit velünk csinálnak,

mondta. Pető szerint az egyik legfontosabb kérdés most az, amit Heinrich Pecina tulajdonossal tisztázni szeretnének, hogy a Népszabadság néven lévő jelzálogot le tudják-e szedni az újságról. Az újságíró szerint nem is a baloldali sajtó, hanem az igazság ellen szól az az üzenet, ami a Népszabadság bezárása.

A "Lopják a szabadságunk! Repüljenek!"elnevezésű tüntetés felszólalói: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt).

photo_camera Több ezren a tüntetésen

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt