A Happy Gang lecsúszott, szétesett énekesét döngölte földbe az RTL Klub

2016 október 17., hétfő 14:11

Mohaman a kilencvenes évek ismert fiúzenekarának, a Happy Gangnek volt az egyik tagja. 2016 tavasza óta folyamatosan jelennek meg róla cikkek, hogy visszatért, újra zenél. Az interneten már mindenfelé terjedtek nyomasztó videoklipjei, amikben állítása szerint a saját maga által kitalált nyelven rappel. A retrovonatra az RTL Klub is felszállt, és több anyagot is készítettek a totál szétesett rapperről. Ezekben a riportokban Mohaman maga mesél darabokra hullott életéről, drogokról, pszichiátriáról, szétesett családról, teljes nincstelenségről, sámánságról, energiagyógyászatról, megvilágosodásról, „belső pornográfiáról” és hogy szellemi lények járnak át rajta.

Szóval egy ideje már mindenki számára világos volt, hogy készen van a csávó.

Ennek ellenére berángatták az X-Faktorba, majd amikor Mohaman zavarodottan halandzsázni kezdett, mindenki eljátszotta, hogy meg van hökkenve, hogy nem ezt várták, hogy

„jaj, ez milyen váratlan csalódás”,

ők azt remélték, hogy gyerekkoruk ikonja tér vissza. Szóval irdatlan kamu megdöbbenést adtak elő, amitől szerencsétlen Mohaman a föld alá süllyedt. Ott állt széttépett pólóban, és zavarában darabokra szedte a mikrofont, majd szó nélkül levonult. Nézni is rossz.